Hvad er Aloe Vera? Lille plante – Stor virkning

Indholdsfortegnelse [Klik for at hoppe til afsnit]

Aloe vera bidrager både til det indre og det ydre. I dag kan aloe vera findes i manges hjem, i form af fx kosttilskud (kapsler og drikke), alternativ medicin og som cremer og salver i hudpleje. Hudplejen bruges som ”førstehjælp” til mindre brændmærker og sår, samt pleje af tør hud, eksem, psoriasis, kløe og den slags. 

Det er dog vigtigt at understrege at aloe vera ikke er et lægemiddel, det er blot en helt naturlig plante, som har gode egenskaber og kan bidrage positivt til kroppen. 

Læs mere om de healende effekter her

aloe vera - fra almindelig stueplante til healende hudplejeingrediens
Aloe vera anvendes til alt fra alm. stueplante til healende hudplejeingrediens

Hvad er aloe vera godt for? 

Nedenfor er der et udpluk af nogle af de ting Aloe vera kan bidrage til. 

1. Styrker immunforsvaret.
Aloe vera kan bidrage til at forbedre kroppens naturlige immunforsvar. Aloe vera er nemlig fyldt med gode vitaminer og mineraler som Vitamin-A,B,C og E, folinsyre, kalcium, jern, zink og magnesium. Aloe vera indeholder flere gode enzymer, samt stærke antioxidanter, der bekæmper frie radikaler.

2.  Hjælper mod fordøjelsesproblemer.
Aloe vera er blevet populær at bruge i juice grundet de mange positive virkninger det menes at have på maven. Aloe vera indeholder enzymer, der er gode til at fjerne giftstoffer fra kroppen. Disse enzymer løber igennem fordøjelsessystemet og bidrager til at normalisere den naturlige fordøjelse samt stabilisere og lindre løs eller hård mave. 

3. Aftersun og insektbid.
Er du blevet solskoldet eller blevet bidt af et insekt, så er aloe vera et rigtig godt bud. Aloe vera har en lindrende, kølende og kløestillende effekt på huden og samtidig er den antibakteriel og helende. Det er derfor meget brugt til be

Sharing is caring 👇🏼

Flere artikler

HUSK
Mors dag

Til og med søndag den 14 maj.
Kan også afhentes i shoppen hvis du er sent ude!

-20% på det hele!